Een oefening toevoegen aan een aangepast programma

Hoe u een nieuwe oefening toevoegt aan een van uw aangepaste programma's

U kunt de programma's die u hebt gemaakt en opgeslagen in uw database van aangepaste programma's wijzigen. Een manier om een aangepast programma te wijzigen, is door een nieuwe oefening toe te voegen aan een programma dat u eerder hebt opgeslagen. Om een nieuwe oefening toe te voegen aan een van uw aangepaste programma's, logt u in op The Rehab Lab en volgt u deze eenvoudige stappen:

1. Zoek de oefening die u aan uw aangepaste programma wilt toevoegen

Zoek de oefening die u aan uw aangepaste programma wilt toevoegen vanaf het OEFENINGEN ZOEKEN scherm. Lees meer over het zoeken naar oefeningen door op de onderstaande link te klikken:

Zoeken naar oefeningen

2. Open het Voorbeeld Oefening-venster

Nadat u de oefening hebt gevonden die u aan uw aangepaste programma wilt toevoegen, klikt u op de knop VOORBEELD. Dit opent het blauwe VOORBEELD OEFENING venster. Klik op de blauwe knop TOEVOEGEN AAN BESTAAND PROGRAMMA, rechts onderaan het venster.

Item toevoegen aan bestaand programma

Dit opent het ITEM TOEVOEGEN AAN BESTAAND PROGRAMMA venster, dat een lijst bevat van al uw aangepaste programma's.

het Venster 'Toevoegen aan bestaand programma'

3. Selecteer het programma waaraan u de oefening wilt toevoegen

Selecteer het programma waaraan u de oefening wilt toevoegen door het vakje links van de programmanaam aan te vinken (zodat er een vinkje in het vakje verschijnt).

selecteer een programma

4. Klik op de knop 'Toevoegen aan geselecteerd programma'

Klik nu op de knop TOEVOEGEN AAN GESELECTEERD PROGRAMMA. Uw nieuwe oefening is nu toegevoegd aan uw bestaande aangepaste programma.

voeg dit item toe aan het geselecteerde programma

Om deze nieuw toegevoegde oefening te bewerken, zoekt u uw aangepaste programma en bewerkt u de oefening door de stappen te herhalen die worden uitgelegd in onze 'Bewerken van een aangepast programma' handleiding. De nieuw toegevoegde oefening wordt als eerste item in uw aangepaste programma geplaatst.

item toegevoegd aan uw aangepaste programma

Klik hier om te lezen hoe u de items in uw aangepaste programma opnieuw ordent.

Lees meer diepgaande uitleg over het bewerken van oefeningen en informatiebladen door op de onderstaande link te klikken:

Bewerken van een oefening
Bewerken van een informatieblad