Een Oefening Bewerken

Hoe een oefening te bewerken

Je kunt eenvoudig oefeningen bewerken die je hebt toegevoegd aan de PROGRAMMACONTENT kolom voordat je je programma e-mailt of als een PDF-document aanmaakt.

Je kunt ook je aangepaste oefeningen bewerken. Klik hier voor meer informatie over het bewerken van je aangepaste oefeningen.

1. Om een oefening te bewerken, voeg de oefening eerst toe aan de PROGRAMMACONTENT kolom

Gebruik de zoekopties om de oefening te vinden die je wilt bewerken (voor gedetailleerde instructies over het zoeken naar oefeningen, klik hier).

Zodra je de oefening hebt gevonden die je wilt bewerken, voeg je deze toe aan de PROGRAMMACONTENT kolom door op de knop OEFENING AAN PROGRAMMA TOEVOEGEN te klikken (het pluspictogram), of op een desktopcomputer, door de oefening eenvoudig naar de PROGRAMMACONTENT KOLOM aan de rechterkant van het scherm te slepen.

Programmacontent tegel

2. Bewerk de oefening

Nu de oefening is toegevoegd aan de PROGRAMMACONTENT KOLOM kun je de gewenste wijzigingen aanbrengen. Om je oefening te bewerken, klik je op de blauwe knop ITEM BEWERKEN op de oefeningstegel in de PROGRAMMACONTENT KOLOM (dit is het blauwe potloodpictogram).

Programmacontent titel

Dit opent het venster oefening bewerken, waar je de oefeningsnaam, beschrijving, sets & herhalingen en frequentie kunt bewerken.

Oefening bewerken venster

Als je je wijzigingen hebt aangebracht, klik je op de knop Wijzigingen Opslaan.

Sla je wijzigingen op

Je hebt nu de wijzigingen in de oefening opgeslagen

Nu wil je misschien meer items (oefeningen of een informatiesheet) toevoegen en ze naar wens bewerken. Je wilt misschien ook de wijzigingen die je hebt aangebracht opslaan als een nieuwe aangepaste oefening, zodat je deze gemakkelijk kunt terugvinden voor toekomstig gebruik.

Klik hier voor meer informatie over het maken van een aangepaste oefening