Een Aangepaste Oefening Verwijderen

Hoe een aangepaste oefening te verwijderen

The Rehab Lab stelt je in staat om je eigen oefeningen te maken, te bewerken en te verwijderen. Volg deze eenvoudige stappen om een oefening te verwijderen die je hebt gemaakt:

1. Log in op The Rehab Lab

Wanneer je inlogt op The Rehab Lab, is het eerste scherm dat je ziet het OEFENINGZOEK scherm.

The Rehab Lab oefeningzoekscherm

2. Zoek de aangepaste oefening die je wilt verwijderen

De eerste rij zoekopties die je ziet, zijn de SELECTEER DATABASE selectievakjes. De database THE REHAB LAB is standaard geselecteerd (let op dat het selectievakje een groen vinkje bevat). Dit betekent dat je zoekresultaten alleen die oefeningen in de The Rehab Lab oefeningendatabase weergeven die aan je zoekcriteria voldoen.

Om alleen je aangepaste oefeningen te doorzoeken (en The Rehab Lab oefeningen uit je zoekopdracht uit te sluiten), deselecteer de database THE REHAB LAB (wanneer gedeselecteerd, verdwijnt het groene vinkje uit het selectievakje) en selecteer de database MIJN AANGEPASTE OEFENINGEN.

Selecteer database om te doorzoeken

Gebruik de zoekopties om de aangepaste oefening die je wilt verwijderen, te lokaliseren en weer te geven.

Klik hier om een meer gedetailleerde uitleg te lezen over hoe je naar oefeningen kunt zoeken
.

3. Verwijder de oefening

De rechterkant van de oefeningstegel, weergegeven in het zoekresultatengebied, bevat de drie actiepictogrammen van de oefeningstegel. Klik op de rode knop VERWIJDEREN (het 'x' pictogram). Dit opent een bevestigingsvenster waarin wordt gewaarschuwd dat het verwijderen van je aangepaste oefening permanent is en niet ongedaan kan worden gemaakt. Klik op de knop VERWIJDEREN onderaan dit venster.

De aangepaste oefeningstegel

Je aangepaste oefening is nu permanent verwijderd uit je aangepaste oefeningendatabase.

Klik op de juiste link hieronder voor meer informatie over het zoeken, bewerken en uploaden van aangepaste oefeningen:

Zoeken naar oefening
Een aangepaste oefening uploaden
Een aangepaste oefening bewerken