Een Nieuwe Cliënt Aanmaken

Hoe maak je een nieuwe cliënt aan

The Rehab Lab stelt je in staat om je eigen database van cliënten aan te maken waaraan je aangepaste programma's kunt toewijzen. Hierdoor kun je historische programma's die je eerder aan elke cliënt hebt toegewezen, bekijken.

Bij het e-mailen van een programma naar een cliënt rechtstreeks vanuit The Rehab Lab, kun je de cliënt selecteren uit een vervolgkeuzemenu en hun e-mailadres wordt automatisch geladen in het ONTVANGER ADRES tekstveld, wat je tijd bespaart.

Om een nieuwe cliënt aan te maken, volg je deze stappen:

Open de Cliënt-sectie van The Rehab Lab

Klik in het hoofdnavigatiemenu op de CLIËNTEN knop (het gereedschapskistpictogram). Dit opent de CLIËNTEN sectie die een tabel bevat met al je huidige cliënten (als je er al hebt).

de Cliënt interface

Deze tabel toont de voornaam, achternaam, e-mailadres, datum waarop de cliënt is aangemaakt, het aantal toegewezen programma's en de meest rechtse kolom ACTIES.

je lijst van cliënten

De kolom ACTIES bevat drie knoppen die (van links naar rechts) zijn: een rode VERWIJDEREN knop, de TOEGEWEZEN-PROGRAMMA'S knop (die alle aangepaste programma's toont die aan die cliënt zijn toegewezen) en een blauwe BEWERKEN knop (om de gegevens van de cliënt te wijzigen).

de cliënt Actieknoppen

Maak een nieuwe cliënt aan

Om een nieuwe cliënt toe te voegen aan je cliënten database, klik je op de blauwe NIEUWE CLIËNT AANMAKEN knop rechtsboven in het venster (opmerking: de locatie van deze knop kan enigszins variëren afhankelijk van je schermgrootte).

de Nieuwe Cliënt Aanmaken knop

Dit opent het NIEUWE CLIËNT AANMAKEN venster, waar je de gegevens van de cliënt kunt invoeren (voornaam, achternaam en e-mailadres).

het Nieuwe Cliënt Aanmaken venster

Zodra je de gegevens van de cliënt hebt ingevoerd, klik je op de blauwe OPSLAAN knop.

Je hebt nu een nieuwe cliënt aangemaakt

Je kunt nu aangepaste programma's aan deze cliënt toewijzen of programma's rechtstreeks vanuit The Rehab Lab e-mailen door eenvoudig hun naam te selecteren uit een vervolgkeuzemenu in het E-MAIL JE PROGRAMMA venster.

Om meer te leren over het gebruik van je cliëntendatabase, klik op een link hieronder:

Een cliënt bewerken
Een programma toewijzen aan een cliënt
Een programma e-mailen naar een cliënt
Een cliënt verwijderen