Een Programma Toewijzen Aan Een Cliënt

Hoe een programma aan een cliënt toe te wijzen

Wanneer je een aangepast programma maakt, kun je het programma toewijzen aan een van je cliënten. Wanneer je programma's aan een cliënt toewijst, kun je vervolgens alle programma's die aan die cliënt zijn toegewezen bekijken vanuit de CLIËNTEN sectie van The Rehab Lab. Er zijn twee manieren waarop je een programma aan een cliënt kunt toewijzen:

1. Wijs een nieuw aangepast programma toe aan een cliënt
2. Wijs een huidig aangepast programma toe aan een cliënt

Een nieuw aangepast programma toewijzen aan een cliënt

Wanneer je een nieuw aangepast programma opslaat in je database van aangepaste programma's, heb je de mogelijkheid om het programma aan een van je cliënten toe te wijzen. Zodra je tevreden bent met alle items in je huidige programma, klik je op de oranje PROGRAMMA OPSLAAN IN AANGEPASTE DATABASE knop (het oranje bliksemschicht pictogram) aan de onderkant van de PROGRAMMA INHOUD kolom.

klik op de Programma Opslaan in Aangepaste Database knop

Dit opent het PROGRAMMA OPSLAAN IN AANGEPASTE DATABASE venster waar je je nieuwe aangepaste programma een titel en ondertitel kunt geven (deze zijn belangrijk omdat de programmanaam wordt gebruikt bij het zoeken naar je aangepaste programma's in de toekomst).

het Opslaan Aangepast Programma venster

Je kunt je nieuwe aangepaste programma dan toewijzen aan een cliënt door hun naam te selecteren in het TOEWIJZEN AAN BESTAANDE CLIËNT drop-down menu.

selecteer een cliënt

Als je tevreden bent met de titel, ondertitel en de cliënt aan wie je het programma hebt toegewezen, klik je op de oranje OPSLAAN IN AANGEPASTE PROGRAMMA'S knop rechtsonder in het venster. Dit programma is nu toegewezen aan je cliënt.

Een huidig aangepast programma toewijzen aan een cliënt<

Om een aangepast programma dat je eerder hebt gemaakt aan een cliënt toe te wijzen, zoek je het aangepaste programma door te zoeken in de AANGEPASTE PROGRAMMA'S sectie. Zodra je het programma hebt gevonden dat je aan je cliënt wilt toewijzen, klik je op de blauwe BEWERKEN knop (het 'potlood' pictogram) in de ACTIES kolom.

je lijst met aangepaste programma's

Dit opent het PROGRAMMA BEWERKEN venster. Het bovenste gedeelte van dit venster bevat 2 tekstvelden waar je de programmanaam en ondertitel kunt wijzigen. Rechts van deze tekstvelden bevindt zich het TOEGEWEZEN AAN CLIËNT drop-down menu. Dit drop-down menu toont de naam van de cliënt aan wie het aangepaste programma momenteel is toegewezen. Als het niet is toegewezen, zal het drop-down menu 'Selecteer Cliënt' weergeven.

het Bewerken Aangepast Programma venster

Klik op het TOEGEWEZEN AAN CLIËNT drop-down menu en selecteer de naam van de cliënt aan wie je dit aangepaste programma wilt toewijzen.

selecteer je cliënt

Klik nu op de blauwe WIJZIGINGEN OPSLAAN knop onderaan het venster. Je aangepaste programma is nu toegewezen aan je cliënt.

klik op de Wijzigingen Opslaan knop