Het Bekijken van Aan Een Cliënt Toegewezen Programma's

Hoe bekijk je aan een cliënt toegewezen programma's

Je kunt aangepaste programma's aan je cliënten toewijzen. Je kunt vervolgens de eerdere programma's die aan die cliënt zijn toegewezen bekijken via de CLIËNTEN sectie. Volg deze stappen om de toegewezen programma's van een cliënt te bekijken:

1. Open de Cliënt-sectie van The Rehab Lab

Klik in het hoofdmenu op de CLIËNTEN knop (het gereedschapskistpictogram). Hierdoor wordt de CLIËNTEN sectie geopend, die een tabel bevat met al je huidige cliënten (indien aanwezig).

de Cliënt-interface

Deze tabel toont de voornaam, achternaam, e-mailadres van de cliënt, de datum waarop de cliënt is aangemaakt, het aantal programma's dat aan hen is toegewezen en de meest rechtse kolom ACTIES.

je lijst met cliënten

De ACTIES kolom bevat drie knoppen die zijn (van links naar rechts): een rode VERWIJDEREN knop, de TOEGEWEZEN PROGRAMMA'S knop (die alle aangepaste programma's toont die aan die cliënt zijn toegewezen) en een blauwe BEWERKEN knop (voor het wijzigen van de gegevens van de cliënt).

de cliënt Actie knoppen

2. Toon de aan de cliënt toegewezen programma's

Klik in de ACTIES kolom op de grijze TOEGEWEZEN PROGRAMMA'S knop (dit is het 'lijst' pictogram; het middelste pictogram).

de Bekijk Toegewezen Cliënten knop

Hierdoor wordt het venster TOEGEWEZEN PROGRAMMA'S geopend, specifiek voor die cliënt.

het venster Toegewezen Programma's

Dit venster toont een tabel met alle programma's die momenteel aan die cliënt zijn toegewezen. De tabel toont de programmanaam, de datum waarop het programma is aangemaakt, het aantal items dat in het programma is opgenomen (het gecombineerde aantal oefeningen en informatiebladen) en een ACTIES kolom.

de Toegewezen Programma's Actie knoppen

De ACTIES kolom bevat drie knoppen die zijn (van links naar rechts):

• de SNEL-AFDRUK knop (het 'printer' pictogram): hiermee wordt het programma direct weergegeven als een PDF-document en gebruikt je standaard lay-out en koppen: klik hier voor meer informatie over standaard lay-out en kopinstellingen
  • de PROGRAMMA VOORBEELD knop (het 'pagina-omslag' pictogram): hiermee wordt het PROGRAMMA VOORBEELD venster weergegeven waarin je elk item in het programma kunt bekijken
  • de PROGRAMMA TOEVOEGEN knop (het '+' pictogram): door op deze knop te klikken wordt dit programma toegevoegd aan de PROGRAMMA INHOUD kolom.

Klik op de volgende link om te leren hoe je een aangepast programma dat is toegewezen aan je cliënt kunt bewerken:

Een aangepast programma bewerken