Lägga till en övning till ett eget program

Hur du lägger till en ny övning till ett av dina egna program

Du kan ändra de program du har skapat och sparat i din databas för egna program. Ett sätt att ändra ett eget program är att lägga till en ny övning till ett program som du tidigare har sparat. För att lägga till en ny övning till ett av dina egna program, först logga in på The Rehab Lab och följ dessa enkla steg:

1. Hitta den övning du vill lägga till i ditt eget program

Sök efter den övning du vill lägga till i ditt egna program från skärmen SÖK ÖVNING. För att läsa mer om att söka efter övningar, klicka på länken nedan:

Söka efter övningar

2. Öppna fönstret Förhandsgranska Övning

När du har hittat den övning du vill lägga till i ditt egna program, klicka på knappen FÖRHANDSGRANSKA. Detta öppnar det blå fönstret FÖRHANDSGRANSKA ÖVNING. Klicka på den blå knappen LÄGG TILL I ETT BEFINTLIGT PROGRAM, som finns längst ned till höger i fönstret.

Lägg till objekt i befintligt program

Detta öppnar fönstret LÄGG TILL OBJEKT I ETT BEFINTLIGT PROGRAM som innehåller en lista över alla dina egna program.

fönstret Lägg till i befintligt program

3. Välj programmet där du vill lägga till övningen

Välj programmet där du vill lägga till övningen genom att markera kryssrutan till vänster om programtiteln (så att en bock visas i rutan).

välj ett program

4. Klicka på knappen 'Lägg till i valt program'

Nu, klicka på knappen LÄGG TILL I VALT PROGRAM. Din nya övning har nu lagts till i ditt befintliga egna program.

lägg till detta objekt i valt program

För att redigera denna nyligen tillagda övning, hitta ditt egna program och redigera övningen genom att följa stegen som förklaras i vår 'Redigera ett eget program'-guide. Den nyligen tillagda övningen kommer att placeras som det första objektet i ditt egna program.

objekt tillagt i ditt egna program

Klicka här för att läsa hur du ändrar ordningen på objekten i ditt egna program.

För att läsa mer detaljerade förklaringar om att redigera övningar och informationsblad, klicka på lämplig länk nedan:

Redigera en övning
Redigera ett informationsblad