Redigera en övning

Hur man redigerar en övning

Du kan enkelt redigera övningar som du har lagt till i kolumnen PROGRAMINNEHÅLL innan du skickar programmet via e-post eller skapar det som ett PDF-dokument.

Du kan också redigera dina egna övningar. För att lära dig mer om att redigera dina egna övningar, klicka här.

1. För att redigera en övning, lägg först till övningen i kolumnen PROGRAMINNEHÅLL

Använd sökalternativen för att hitta den övning du vill redigera (för detaljerade instruktioner om hur du söker efter övningar, klicka här).

När du har hittat den övning du vill redigera, lägg till den i kolumnen PROGRAMINNEHÅLL genom att klicka på knappen LÄGG TILL ÖVNING I PROGRAMMET (plusikonen), eller på en stationär dator genom att helt enkelt dra övningen till PROGRAMINNEHÅLLSKOLUMNEN på höger sida av skärmen.

Ruta för programinnehåll

2. Redigera övningen

Nu när övningen har lagts till i PROGRAMINNEHÅLLSKOLUMNEN kan du göra de önskade ändringarna. För att redigera övningen klickar du på den blå knappen REDIGERA OBJEKT på övningsrutan i PROGRAMINNEHÅLLSKOLUMNEN (det är den blå pennikonen).

Titel för programinnehåll

Detta öppnar redigeringsfönstret för övningen, där du kan redigera övningsnamn, beskrivning, antal set & repetitioner samt frekvens.

Redigeringsfönster för övning

När du har gjort dina ändringar klickar du på knappen Spara ändringar.

Spara dina ändringar

Du har nu sparat ändringarna i övningen

Nu kan du vilja lägga till fler objekt (övningar eller ett informationsblad) och redigera dem efter önskemål. Du kan också vilja spara de ändringar du har gjort som en ny egen övning så att du enkelt kan hitta den för framtida bruk.

För att lära dig mer om att skapa en egen övning, klicka här