Ta bort en egen övning

Hur man tar bort en egen övning

The Rehab Lab låter dig skapa, redigera och ta bort egna övningar. För att ta bort en övning som du har skapat, följ dessa enkla steg:

1. Logga in på The Rehab Lab

När du loggar in på The Rehab Lab ser du först SÖKSKÄRMEN FÖR ÖVNINGAR.

The Rehab Lab sökskärm för övningar

2. Hitta den egna övningen du vill ta bort

Den första raden med sökalternativ som du ser är kryssrutorna för VÄLJ DATABAS. THE REHAB LAB-databasen är vald som standard (notera att kryssrutan innehåller en grön bock). Detta innebär att dina sökresultat endast visar de övningar i The Rehab Lab-övningsdatabasen som matchar dina sökkriterier.

För att söka efter endast dina egna övningar (och exkludera The Rehab Lab-övningar från din sökning), avmarkera THE REHAB LAB-databasen (när den är avmarkerad försvinner den gröna bocken från kryssrutan) och välj MINA EGNA ÖVNINGAR-databasen.

Välj databas att söka i

Använd sökalternativen för att hitta och visa den egna övningen du vill ta bort.

Klicka här för att läsa en mer detaljerad förklaring om hur du söker efter övningar
.

3. Ta bort övningen

På höger sida av övningsrutan, som visas i sökresultatsområdet, finns tre åtgärdsknappar för övningsrutan. Klicka på den röda knappen TA BORT (ikonen 'x'). Detta öppnar ett bekräftelsefönster som varnar dig för att ta bort din egna övning är permanent och kan inte ångras. Klicka på knappen TA BORT längst ned i detta fönster.

Den egna övningsrutan

Din egna övning har nu permanent raderats från din databas med egna övningar.

För att lära dig mer om att söka, redigera och ladda upp egna övningar, klicka på lämplig länk nedan:

Söka efter övning
Ladda upp en egen övning
Redigera en egen övning