Vad är Klientportalen?

Din klients träningsprogram, tillgängligt online

Som standard kommer ditt program att skickas till din klient som en PDF-bilaga. Du har också möjligheten att göra programmet tillgängligt för din klient online genom att inkludera en webblänk i e-postmeddelandet. När din klient klickar på webblänken i sitt e-postmeddelande öppnas deras rehabprogram på en webbsida. Deras Klientportal kommer att visa deras fullständiga program online.

På Klientportalen kommer även din logotyp att visas, en länk till din webbplats (om du har sparat din webbplatsadress i PROFIL-sektionen) och en kontaktlänk för korrespondens med dig. För att inkludera en webblänk med ditt e-postade program, följ dessa steg:

Klientportalens uppbyggnad

När en klient klickar på webblänken, som skickats till dem via The Rehab Lab, öppnas 'Klientportalen'. Klientportalen är en onlineversion av deras rehabiliteringsprogram; inklusive alla övningar som skickats till dem av deras vårdgivare.

Nedan visas hur Klientportalen kommer att se ut för din klient. Läs nedan för en förklaring av varje numrerad punkt som visas på bilden:

The Rehab Lab övningssökskärm

1. Din logotyp: Din logotyp visas på sidan (storlek och position beror på skärmens storlek och enheten som används för att visa programmet). Om du inte har laddat upp din logotyp till din profil kommer The Rehab Labs logotyp att visas. Klicka här för att lära dig hur du laddar upp din egen logotyp till din profil.

2. Länk till din webbplats: Genom att klicka på denna knapp kommer din klient att dirigeras till din webbplats (eller den webbplats du valt) som kan sparas i dina profilinställningar. Klicka här för att se hur du sparar din webbplatsadress i PROFIL-sektionen.

3. 'Kontakta oss'-knapp: När din klient klickar på 'Kontakta oss'-knappen kommer deras dator/enhet automatiskt att öppna ett nytt e-postmeddelande i deras standard e-postapplikation. E-postmeddelandet kommer att adresseras till den e-postadress som sparats i din profil. Klicka här för att se hur du sparar din valda e-postadress i PROFIL-sektionen.

4. Skriv ut program-knapp: Din klient kan skriva ut sitt program direkt från Klientportalsidan genom att klicka på 'Skriv ut övningar'-knappen. Detta kommer att öppna deras dator/enhets utskriftsmeny. Program som skrivs ut från Klientportalen visas med din logotyp, programrubriker och alla övningar och informationsblad som ingår i programmet.

5. Programrubriker: Överst på sidan, ovanför övningarna, finns programmets titel och första och andra underrubrik.

6. Övningarna: Nedan programrubrikerna visas klientens förskrivna övningar, listade vertikalt. Varje övningsbild visas tillsammans med övningens titel, beskrivning, set & repetitioner och frekvens att utföras.

7. 'Zooma bild'-knapp: Genom att klicka på 'Zooma bild'-knappen visas övningsbilden förstorad till maximal storlek (bestäms av webbläsarfönstret eller enhetens storlek).

8. Datumstämpel: Datumstämpeln visar datumet då programmet skickades till din klient. Varje program har en livslängd på 6 månader från det datum det förskrivits (utgångsdatumet för programmet visas om klienten hovrar över detta datum). Efter denna 6-månadersperiod kan programmet inte längre visas online och en ny webblänk måste skickas.

Klicka här för att se vår guide om hur du inkluderar en webblänk till 'Klientportalen' när du skickar ditt nästa program till en klient.

Du kan också finna följande guider användbara:
Hur man skickar ett rehabiliteringsprogram via e-post
Hur man sparar standard e-postinställningar
Hur man skapar ett rehabiliteringsprogram
Hur man använder alternativa programrubriker
Hur man sparar standardprogramrubriker