Ladda upp din logotyp

Hur du laddar upp din logotyp till din profil

När du laddar upp din logotyp till din profil kommer den att visas på alla rehabiliteringsprogram du skapar och skickar via e-post. Denna logotyp kommer även att visas på din egen Client-Portal där dina klienter kan se sina program online. För att ladda upp din logotyp till din profil, följ dessa enkla steg:

1. Logga in på The Rehab Lab

Gå till The Rehab Lab inloggningssida och ange ditt användarnamn och lösenord. Efter att ha klickat på 'LOGGA IN PÅ THE REHAB LAB'-knappen öppnas The Rehab Lab:s huvudsida. Detta är EXERCISE SEARCH-skärmen.

The Rehab Lab exercise search screen

2. Öppna profildelen

Från huvudnavigeringsknapparna, som finns på vänster sida av skärmen, klicka på PROFIL-knappen, detta kommer att visa profildelen. Längst upp i profildelen finns tre flikar: PROFIL, LOGOTYP och STANDARDINSTÄLLNINGAR. Klicka på LOGOTYP-fliken för att visa din nuvarande logotyp (om du ännu inte har laddat upp en logotyp, kommer The Rehab Lab:s logotyp att vara standard).

Logotyp-skärmen

3. Ladda upp din logotyp

Klicka var som helst på den nuvarande logotypen. Detta kommer att öppna datorns filbläddrare där du kan söka och hitta din logotypbild. Välj din logotypbild (se till att det är en bildfil). Filtyper som stöds för uppladdning är PNG, JPEG/JPG och BMP.

notering: Om du använder en iPad/surfplatta, kommer tryckning/klickning på bilden att uppmana dig att antingen välja en bild från din kamerarulle eller ta ett foto med din iPad/surfplattas kamera.

Logotyp-skärmen

När du har valt logotypen (eller tagit ett foto), kommer bilden att visas på skärmen. Du kan nu använda detta fönster för att beskära din logotyp till de dimensioner som är avsatta för logotyper. Använd de vita hörn- och sidhandtagen för att dra och beskära din logotyp till rätt storlek.

Beskär din logotyp

När du har valt logotypen (eller tagit ett foto), kommer bilden att visas på skärmen. Du kan nu använda detta fönster för att beskära din logotyp till de dimensioner som är avsatta för logotyper. Använd de vita hörn- och sidhandtagen för att dra och beskära din logotyp till rätt storlek.

Bilduppladdningsbekräftelse

Ett popup-fönster kommer att visas som bekräftar att din logotyp har laddats upp till din profil. Klicka på OK-knappen.

Bilduppladdningsbekräftelse

Din logotyp har nu laddats upp till din profil och kommer att visas på alla rehabiliteringsprogram du skapar och skickar via e-post samt på dina Client-Portaler.

Om du behöver ytterligare hjälp med att ladda upp din logotyp, vänligen kontakta The Rehab Lab på logos@therehablab.com.