Använda Alternativa Rubriker

Vad är Alternativa Rubriker?

The Rehab Lab innehåller många funktioner som är utformade för att påskynda processen att skapa personliga rehabiliteringsprogram för dina klienter. En av dessa funktioner är ALTERNATIVA RUBRIKER som du kan spara i din profil och lägga till i textfälten för PROGRAMRUBRIKER med ett knapptryck.

ALTERNATIVA RUBRIKER finns i STANDARD-sektionen i din PROFIL under rubriken 'Alternativa Rubriker'.

The Rehab Lab standardinställningar

Denna sektion låter dig spara fyra olika titlar, undertext 1 och undertext 2 alternativ. Dessa rubriker identifieras av sina respektive ikoner (en fyrkantig ikon innehållande en, två, tre eller fyra punkter).

dina alternativa rubriker

Du kan spara olika rubriker som du ofta använder (t.ex. ett klinikkontaktnummer, en adress, en terapeuts namn eller kontaktuppgifter etc.). Nu, när du skapar eller skickar ditt nästa rehabprogram via e-post, kan du klicka på den relevanta Alternativa Rubriker-ikonen som finns bredvid textfälten för titel, undertext 1 och undertext 2. Detta kommer automatiskt att fylla textfältet med den tillhörande rubriken.

knapparna för alternativa rubriker

Genom att klicka på en 'Alternativa Rubriker'-ikon ersätts eventuella 'Standardtitlar' eller rubriker du manuellt har skrivit in med den ikonens motsvarande rubrik.

För att läsa mer om Standardtitlar och andra standardinställningar du kan spara i din profil, klicka på länken nedan:

Standardrubriker
Profilinställningar