Ändra din automatiska utloggningstid

Hur du ändrar din automatiska utloggningstid

Om du är inloggad på din profil i The Rehab Lab men inte gör några val eller klickar på några knappar under en viss tid (förblir inaktiv) loggas du automatiskt ut. Som standard är denna inaktiva tid inställd på 20 minuter, men du kan ändra den här tiden för att passa dina preferenser (10 minuter, 20 minuter, 30 minuter eller 60 minuter). Följ dessa steg för att ändra denna automatiska utloggningstid:

1. Logga in på The Rehab Lab

Gå till The Rehab Lab inloggningsskärm och ange ditt användarnamn och lösenord. Efter att ha klickat på 'LOGGA IN PÅ THE REHAB LAB'-knappen öppnas The Rehab Lab:s huvudsida (skärmen ÖVNINGS SÖK).

2. Öppna profildelen

Från huvudnavigeringsknapparna, belägna på vänster sida av skärmen, klicka på PROFIL-knappen, detta kommer att visa profildelen.

profilsidan

Längst ner till vänster i PROFIL-delen finns rullgardinsmenyn 'TID AV INAKTIVITET INNAN AUTOMATISK UTLOGGNING' (20 minuter är valt som standard).

automatisk utloggningstid

3. Ändra den automatiska utloggningstiden

Klicka på rullgardinsmenyn och välj din önskade automatiska utloggningstid. Klicka nu på den blå SPARA ÄNDRINGAR-knappen som finns längst upp till höger i fönstret.

välj din automatiska utloggningstid

Nu, om du lämnar din dator med The Rehab Lab inloggad, kommer du automatiskt att loggas ut från din profil efter den förinställda tiden av inaktivitet har gått ut.

För att lära dig mer om dina olika profil- och standardinställningar, klicka på en av länkarna nedan:

Profilinställningar