Ändra dina standardrubriker

Hur du ändrar dina standardrubriker

The Rehab Lab låter dig spara en standardtitel, första undertext och andra undertext så att när du skapar ett rehabprogram laddas dina standardrubriker automatiskt in i deras respektive textfält i fönstren SKAPA DITT PROGRAM och SKICKA DITT PROGRAM VIA E-POST.

För att ställa in dina standardrubriker, gå till STANDARD-sektionen i din profil genom att klicka på PROFIL-knappen. Detta visar profildelen som innehåller alla dina användardetaljer.

The Rehab Lab profilsida

Längst upp i denna sektion finns tre flikar: PROFIL, LOGOTYP och STANDARD. Klicka på fliken STANDARD. Detta visar standardinställningssektionen.

The Rehab Lab standardskärm

Längst upp till höger i STANDARD-sektionen finns dina Standardrubriker. Precis som Standardlayoutstilar är Standardrubriker en funktion som är utformad för att spara tid när du skapar dina rehabbilagor.

dina standardrubriker

Dessa fyller automatiskt i textfälten för titel, undertext 1 och undertext 2 när du öppnar fönstren SKAPA DITT PROGRAM och SKICKA DITT PROGRAM VIA E-POST.

dina standardrubriker

Dina Standardrubriker är användbara om du ofta använder samma titel eller undertext på alla dina rehabbilagor. Du kan finna det användbart att spara en standardtitel eller undertext med information som:

• Din kliniks namn och kontakttelefonnummer
  • Din kliniks namn och adress
  • Dina personliga kontaktuppgifter
  • Ditt namn och datumet då programmet skapades

Du kan också lägga till Aktuellt datum i dina rubriker. Längst ner i området Standardrubriker finns kryssrutorna för Lägg till aktuellt datum. Välj Undertext 1 eller Undertext 2 för att lägga till det aktuella datumet i slutet av dina standardundertexter. Detta datum kommer att följa ditt standarddatumformat (se ovan).

lägg till aktuellt datum

När du är nöjd med de standardrubriker du har angett, se till att spara dina ändringar genom att klicka på den blå SPARA ÄNDRINGAR-knappen längst upp till höger i STANDARD-sektionen.

spara dina ändringar

För att läsa om standardtitlar och andra standardinställningar du kan spara i din profil, klicka på länken nedan:

Standardrubriker
Profilinställningar