Skapa en Ny Klient

Hur du skapar en ny klient

The Rehab Lab låter dig skapa din egen klientdatabas där du kan tilldela egna program. Detta gör det möjligt att granska historiska program du tidigare har tilldelat varje klient.

När du e-postar ett program till en klient direkt från The Rehab Lab kan du välja klienten från en rullgardinsmeny och deras e-postadress laddas automatiskt in i MOTTAGARADRESS textfältet, vilket sparar tid.

För att skapa en ny klient, följ dessa steg:

Öppna Klientsektionen i The Rehab Lab

Från huvudnavigeringsmenyn, klicka på KLIENTER-knappen (verktygslådsikonen). Detta öppnar KLIENTER-sektionen som innehåller en tabell som visar alla dina nuvarande klienter (om du har några).

klientgränssnittet

Denna tabell visar klientens förnamn, efternamn, e-postadress, datum då klienten skapades, antalet program som har tilldelats dem och den högra ÅTGÄRDER-kolumnen.

din klientlista

ÅTGÄRDER-kolumnen innehåller tre knappar som är (från vänster till höger): en röd RADERA-knapp, TILLDELAT-PROGRAM-knappen (som visar alla anpassade program som har tilldelats klienten) och en blå REDIGERA-knapp (för att ändra klientens uppgifter).

klientens Åtgärdsknappar

Skapa en ny klient

För att lägga till en ny klient i din klientdatabas, klicka på den blå SKAPA NY KLIENT-knappen längst upp till höger i fönstret (obs: placeringen av denna knapp kan variera något beroende på skärmstorlek).

Skapa Ny Klient-knappen

Detta öppnar SKAPA NY KLIENT-fönstret, där du kan ange klientens uppgifter (förnamn, efternamn och e-postadress).

Skapa Ny Klient-fönstret

När du har angett klientens uppgifter, klicka på den blå SPARA-knappen.

Du har nu skapat en ny klient

Du kan nu tilldela egna program till denna klient eller e-posta program direkt från The Rehab Lab genom att helt enkelt välja deras namn från en rullgardinsmeny i E-POSTA DITT PROGRAM-fönstret.

För att lära dig mer om att använda din klientdatabas, klicka på en länk nedan:

Redigera en klient
Tilldela ett program till en klient
E-posta ett program till en klient
Radera en klient