Tilldela Ett Program Till En Klient

Hur man tilldelar ett program till en klient

När du skapar ett anpassat program kan du tilldela programmet till en av dina klienter. När du tilldelar program till en klient kan du sedan granska alla program som är tilldelade till den klienten från KLIENTER-sektionen i The Rehab Lab. Det finns två sätt att tilldela ett program till en klient:

1. Tilldela ett nytt anpassat program till en klient
2. Tilldela ett befintligt anpassat program till en klient

Tilldela ett nytt anpassat program till en klient

När du sparar ett nytt anpassat program i din databas för anpassade program har du möjlighet att tilldela programmet till en av dina klienter. När du är nöjd med alla objekt i ditt aktuella program, klicka på den orange SPARA PROGRAM TILL ANPASSAD DATABAS-knappen (den orange blixtsymbolen) längst ner i PROGRAMINNEHÅLL-kolumnen

klicka på Spara Program till Anpassad Databas-knappen

Detta öppnar fönstret SPARA PROGRAM TILL ANPASSAD DATABAS, där du kan ge ditt nya anpassade program en titel och undertext (dessa är viktiga eftersom programtiteln används när du söker dina anpassade program i framtiden).

fönstret Spara Anpassat Program

Du kan sedan tilldela ditt nya anpassade program till en klient genom att välja deras namn från rullgardinsmenyn TILLDELA TILL BEFINTLIG KLIENT.

välj en klient

När du är nöjd med titeln, undertexten och den klient du har tilldelat programmet till, klicka på den orange SPARA TILL ANPASSADE PROGRAM-knappen längst ner till höger i fönstret. Detta program har nu tilldelats din klient.

Tilldela ett befintligt anpassat program till en klient<

För att tilldela ett anpassat program du tidigare skapat till en klient, hitta det anpassade programmet genom att söka i ANPASSADE PROGRAM-sektionen. När du har hittat programmet du vill tilldela till din klient, klicka på den blå REDIGERA-knappen (den 'penna'-ikonen) som finns i ÅTGÄRDER-kolumnen.

din lista över anpassade program

Detta öppnar fönstret REDIGERA PROGRAM. Den översta delen av detta fönster innehåller två textfält där du kan ändra programtiteln och undertexten. Till höger om dessa textfält finns rullgardinsmenyn TILLDELD TILL KLIENT. Denna rullgardinsmeny visar namnet på den klient som det anpassade programmet för närvarande är tilldelat till. Om det inte är tilldelat kommer rullgardinsmenyn visa 'Välj Klient'.

fönstret Redigera Anpassat Program

Klicka på rullgardinsmenyn TILLDELD TILL KLIENT och välj namnet på den klient som du vill tilldela detta anpassade program till.

välj din klient

Klicka nu på den blå SPARA ÄNDRINGAR-knappen längst ner i fönstret. Ditt anpassade program har nu tilldelats din klient.

klicka på knappen Spara Ändringar