Radera en Klient

Hur du raderar en klient

För att radera en av dina klienter från din klientdatabas, först logga in på The Rehab Lab och följ dessa enkla steg:

Öppna Klientsektionen i The Rehab Lab

Från huvudnavigeringsmenyn, klicka på KLIENTER-knappen (verktygslådsikonen). Detta öppnar KLIENTER-sektionen som innehåller en tabell som visar alla dina nuvarande klienter (om du har några).

klientgränssnittet

Denna tabell visar klientens förnamn, efternamn, e-postadress, datum då klienten skapades, antalet program som har tilldelats dem och sedan, den högra ÅTGÄRDER-kolumnen.

din klientlista

ÅTGÄRDER-kolumnen innehåller tre knappar som är (från vänster till höger): en röd RADERA-knapp, TILLDELAT-PROGRAM-knappen (som visar alla anpassade program som har tilldelats klienten) och en blå REDIGERA-knapp (för att ändra klientens uppgifter).

klientens Åtgärdsknappar

Radera klienten

Bläddra igenom tabellen som visar dina klienter tills du hittar den klient du vill ta bort från din databas. När du har hittat klienten, klicka på den röda RADERA-knappen som finns i den högra ÅTGÄRDER-kolumnen.

Radera Klient-knappen

Ett popup-fönster kommer att visas och fråga om du är säker på att du vill radera klienten permanent från din databas. Klicka på OK-knappen.

Din klient har nu raderats från din klientdatabas. Alla program som var tilldelade den klienten kommer nu att vara 'otilldelade'.

För att lära dig mer om att använda din klientdatabas, klicka på en länk nedan:

Skapa en klient
Redigera en klient
Tilldela ett program till en klient
E-posta ett program till en klient