Een Web-Link (Client Portal) verzenden

Hoe stuur je je cliënt een Web-Link (naar de Client Portal)

Standaard wordt je programma als PDF-bijlage naar je cliënt verzonden. Je hebt ook de optie om het programma online beschikbaar te maken voor je cliënt door een Web-Link in de e-mail op te nemen. Wanneer je cliënt op de web-link in hun e-mail klikt, wordt hun revalidatieprogramma geopend in een webpagina. Hun Client Portal zal hun volledige programma online weergeven.

Ook in de Client Portal worden je logo, een link naar je website (als je je website-URL hebt opgeslagen in de PROFIEL sectie) en een contactlink voor correspondentie met jou weergegeven. Om een web-link op te nemen in je e-mailprogramma, volg je deze stappen:

1. Log in bij The Rehab Lab

Ga naar het The Rehab Lab inlogscherm en voer je gebruikersnaam en wachtwoord in. Na het klikken op de 'LOGIN BIJ THE REHAB LAB' knop, opent het hoofdscherm van The Rehab Lab. Dit is het OEFENINGEN ZOEKEN scherm.

Het zoekscherm voor oefeningen in The Rehab Lab

2. Maak een revalidatiehandout

Zoek de oefeningen en informatiesheets die je aan je programma wilt toevoegen en voeg ze toe aan de PROGRAMMA INHOUD kolom aan de rechterkant van het scherm. Voor meer gedetailleerde informatie over hoe je een revalidatieprogramma maakt op The Rehab Lab, lees je onze handleiding via de onderstaande link:

Hoe maak je een revalidatieprogramma

3. Selecteer je programma-indeling en voer je e-mailinhoud in

Nu je alle gewenste oefeningen en/of informatiesheets hebt toegevoegd aan de PROGRAMMA INHOUD kolom, ben je klaar om je programma te e-mailen. Klik op de blauwe EMAIL PROGRAMMA knop, dit is het blauwe envelop-icoon onderaan de PROGRAMMA INHOUD kolom.

Maak / E-mail / Bewaar Programmknoppen

Dit opent het EMAIL JE PROGRAMMA venster. In dit venster kun je de indeling van je programma configureren en het e-mailadres van de ontvanger en het onderwerp en bericht van de e-mail invoeren.

Voor een meer gedetailleerde uitleg van het 'E-mail Je Programma' venster, raadpleeg onze handleiding over dit onderwerp hier.

4. Selecteer het 'Verzend Web-Link' selectievakje

Standaard wordt je programma als PDF-bijlage naar je cliënt verzonden. Om een web-link op te nemen in de e-mail van je cliënt en de Client Portal beschikbaar te maken voor het huidige programma, selecteer je het 'VERZEND WEB-LINK' selectievakje (zodat er een groen vinkje verschijnt).

maak het programma van je cliënt online beschikbaar knop

5. Verstuur je e-mail

Als je tevreden bent met de indeling van je programma en de inhoud van je e-mail, kun je je e-mail versturen. Om dit te doen, klik je op de groene EMAIL PROGRAMMA knop rechtsonder in het venster.

klik op de Email Programma knop

Je cliënt heeft nu hun revalidatieprogramma gemaild gekregen (als PDF-bijlage) met een web-link zodat ze hun programma online kunnen bekijken. De e-mail die ze ontvangen ziet er zo uit:

klik op de Email Programma knop

opmerking: Deze web-link blijft 6 maanden actief vanaf de datum waarop hij is verzonden.

Wat ziet je cliënt wanneer ze de Client Portal bezoeken?

Wanneer je cliënt op de web-link in hun e-mail klikt, wordt hun revalidatieprogramma geopend in een webpagina (bekijk deze handleiding om een voorbeeld van de Client Portal te zien).

De Client Portal webpagina toont het volledige programma van de cliënt. Ook weergegeven in de Client Portal is je logo, een link naar je website (als je je website-URL hebt opgeslagen in de PROFIEL sectie) en een contactlink specifiek voor je e-mailadres.

opmerking: Client Portal pagina's blijven 6 maanden zichtbaar. Na deze tijd kan het programma niet meer online worden bekeken en moet er een nieuwe web-link worden verzonden.

Om meer te leren over het maken van revalidatieprogramma's of het gebruik van standaard en alternatieve kopteksten, klik je op een geschikte link hieronder:

Hoe maak je een revalidatieprogramma
Hoe gebruik je alternatieve programmakopteksten
Hoe sla je standaard programmakopteksten op
Hoe sla je standaard e-mailinstellingen op