Standaard e-mailinstellingen gebruiken

Hoe maak je standaard e-mailinhoud aan

The Rehab Lab stelt je in staat om een standaard e-mailonderwerp en bericht op te slaan, waardoor het verzenden van een revalidatiehandout naar cliënten snel en eenvoudig wordt. Zodra je deze hebt aangemaakt, verschijnen ze automatisch in het E-MAIL PROGRAMMA venster in de bijbehorende tekstvelden elke keer dat je een e-mail verstuurt. Dit bespaart je tijd, omdat je geen e-mailonderwerp en bericht meer hoeft in te voeren nadat je je standaarden hebt aangemaakt. Volg deze stappen om je e-mailstandaarden aan te maken:

1. Log in bij The Rehab Lab

Ga naar het The Rehab Lab inlogscherm en voer je gebruikersnaam en wachtwoord in. Nadat je op de 'INLOGGEN BIJ THE REHAB LAB' knop hebt geklikt, opent het hoofdscherm van The Rehab Lab. Dit is het OEFENINGEN ZOEKEN scherm.

Het oefeningen zoekscherm van The Rehab Lab

2. Open de profielsectie

Klik op de hoofdnavigatieknoppen aan de linkerkant van het scherm op de PROFIEL knop, dit opent de profielsectie. Bovenaan de profielsectie bevinden zich drie tabbladen: PROFIEL, LOGO en STANDAARDEN. Klik op het STANDAARDEN tabblad om je standaard lay-outinstellingen, kopteksten en e-mailinhoud weer te geven.

Het standaarden scherm van The Rehab Lab

3. Voeg je standaard e-mailonderwerp en bericht toe

Scroll naar beneden naar de onderkant van de STANDAARDEN sectie om het STANDAARD E-MAILINSTELLINGEN gebied te onthullen. Voer een onderwerp en bericht in de ONDERWERPREGEL en E-MAILBERICHT tekstvelden in die je automatisch wilt laten verschijnen in de ONDERWERPREGEL en BERICHTGEBIED elke keer dat je het E-MAIL PROGRAMMA venster opent.

standaard e-mailinstellingen

Als je tevreden bent met je onderwerp en bericht, klik je op de blauwe WIJZIGINGEN OPSLAAN knop in de rechterbovenhoek van de STANDAARDEN sectie.

sla je wijzigingen op

Om dit proces nog verder te versnellen, kun je een lijst met cliënten en hun e-mailadressen maken. Dus in plaats van elke keer het e-mailadres van elke cliënt te zoeken wanneer je hun revalidatieprogramma moet versturen, kun je hun naam selecteren uit een keuzemenu en The Rehab Lab zal automatisch hun e-mailadres in het juiste tekstveld laden.

Lees meer over het e-mailen van programma's naar je cliënten vanuit The Rehab Lab of het aanmaken van een cliëntenlijst door op de juiste link hieronder te klikken:
Je programma e-mailen
Een cliëntenlijst maken