Uw Logo Uploaden

Hoe u uw logo naar uw profiel uploadt

Zodra u uw logo naar uw profiel uploadt, wordt het weergegeven op alle revalidatieprogramma's die u maakt en e-mailt. Dit logo wordt ook weergegeven op uw eigen Client-Portal waar uw cliënten hun programma's online kunnen bekijken. Volg deze eenvoudige stappen om uw logo naar uw profiel te uploaden:

1. Log in op The Rehab Lab

Ga naar The Rehab Lab inlogscherm en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Nadat u op de knop 'LOG IN OP THE REHAB LAB' hebt geklikt, wordt het hoofdscherm van The Rehab Lab geopend. Dit is het OEFENINGEN ZOEKEN scherm.

Het The Rehab Lab zoekscherm voor oefeningen

2. Open de profielsectie

Klik op de PROFIEL knop in de hoofdnavigatieknoppen aan de linkerkant van het scherm, dit zal de profielsectie weergeven. Bovenaan de profielsectie bevinden zich drie tabbladen: PROFIEL, LOGO en STANDAARDEN. Klik op het tabblad LOGO om uw huidige logo weer te geven (als u nog geen logo hebt geüpload, wordt standaard het logo van The Rehab Lab ingesteld).

het Logo scherm

3. Upload uw logo

Klik ergens op het momenteel weergegeven logo. Hierdoor wordt de bestandsbrowser van uw computer geopend, waar u kunt zoeken en uw logo-afbeelding kunt vinden. Selecteer uw logo-afbeelding (zorg ervoor dat het een afbeeldingsbestand is). Ondersteunde bestandstypen voor uploaden zijn PNG, JPEG/JPG en BMP.

opmerking: Als u een iPad/tablet gebruikt, vraagt het indrukken/klikken op de afbeelding u om een afbeelding uit uw filmrol te selecteren of een foto te maken met de camera van uw iPad/tablet.

het Logo scherm

Nadat u het logo hebt geselecteerd (of een foto hebt gemaakt), wordt de afbeelding op het scherm weergegeven. U kunt dit venster nu gebruiken om uw logo bij te snijden tot de afmetingen die zijn toegewezen voor logo's. Gebruik de witte hoek- en zijgrepen om het bijsnijdbare gebied te verslepen om uw logo op maat te snijden.

Snijd uw logo bij

Nadat u het logo hebt geselecteerd (of een foto hebt gemaakt), wordt de afbeelding op het scherm weergegeven. U kunt dit venster nu gebruiken om uw logo bij te snijden tot de afmetingen die zijn toegewezen voor logo's. Gebruik de witte hoek- en zijgrepen om het bijsnijdbare gebied te verslepen om uw logo op maat te snijden.

Bevestiging van afbeelding uploaden

Er verschijnt een pop-upvenster waarin wordt bevestigd dat uw logo succesvol naar uw profiel is geüpload. Klik op de OK knop.

Bevestiging van afbeelding uploaden

Uw logo is nu geüpload naar uw profiel en wordt nu weergegeven op alle revalidatieprogramma's die u maakt en e-mailt en uw Client-Portals.

Als u verdere hulp nodig hebt bij het uploaden van uw logo, neem dan contact op met The Rehab Lab via logos@therehablab.com.