Ändra ditt användarnamn

Hur du ändrar ditt användarnamn

Att ändra ditt användarnamn är en enkel process som du kan göra när som helst genom att följa dessa steg:

1. Logga in på The Rehab Lab

Gå till The Rehab Lab inloggningsskärm och ange ditt användarnamn och lösenord. Efter att ha klickat på 'LOGGA IN PÅ THE REHAB LAB'-knappen öppnas The Rehab Lab:s huvudsida (skärmen ÖVNINGS SÖK).

2. Öppna profildelen

Från huvudnavigeringsknapparna, belägna på vänster sida av skärmen, klicka på PROFIL-knappen, detta kommer att visa profildelen.

profilsidan

Under dina inmatningar för FÖRNAMN och EFTERNAMN finns ditt ANVÄNDARNAMN. För att ändra ditt användarnamn, klicka på ÄNDRA-knappen till höger om ditt nuvarande lösenord.

ditt användarnamn

Detta öppnar fönstret ÄNDRA DITT ANVÄNDARNAMN. Ange ditt nya användarnamn i textinmatningen Nytt användarnamn (ditt nuvarande användarnamn visas). När du har angett det, klicka på den blå SPARA ÄNDRINGAR-knappen längst ned till höger i fönstret.

fönstret för att ändra användarnamn

Ditt nya användarnamn kommer nu att sparas i din profil. Du måste använda detta nya användarnamn nästa gång du loggar in på The Rehab Lab.

Obs: Användarnamn är INTE skiftlägeskänsliga.