Ändra ditt inloggningslösenord

Hur du ändrar ditt inloggningslösenord

The Rehab Lab rekommenderar att du regelbundet byter ditt inloggningslösenord. Detta är en enkel process som du kan göra när som helst genom att följa dessa steg:

1. Logga in på The Rehab Lab

Gå till The Rehab Lab inloggningsskärm och ange ditt användarnamn och lösenord. Efter att ha klickat på 'LOGGA IN PÅ THE REHAB LAB'-knappen öppnas The Rehab Lab:s huvudsida (skärmen ÖVNINGS SÖK).

2. Öppna profildelen

Från huvudnavigeringsknapparna, belägna på vänster sida av skärmen, klicka på PROFIL-knappen, detta kommer att visa profildelen.

profilsidan

Under dina inmatningar för FÖRNAMN, EFTERNAMN och ANVÄNDARNAMN finns ditt LÖSENORD, som är dolda och visas som en serie prickar (t.ex. · · · · · ·). För att ändra lösenordet som du använder för att logga in på The Rehab Lab, klicka på ÄNDRA-knappen till höger om ditt dolda lösenord.

ditt lösenord

Detta öppnar fönstret ÄNDRA DITT LÖSENORD. För att ändra ditt lösenord måste du ange ditt nya lösenord i textfältet NYTT LÖSENORD och ange samma lösenord igen i textfältet BEKRÄFTA LÖSENORD. När du har angett ditt nya lösenord i båda textfälten, klicka på den blå SPARA ÄNDRINGAR-knappen längst ned till höger i fönstret.

fönstret för att ändra lösenord

Ditt nya lösenord kommer nu att sparas i din profil och kommer att krävas nästa gång du loggar in på din profil.

Obs: Lösenord är skiftlägeskänsliga, så observera att om du använder en stor bokstav i ditt nya lösenord måste du använda den varje gång du loggar in på The Rehab Lab.

För att lära dig mer om dina olika profil- och standardinställningar, klicka på en av länkarna nedan:

Ändra ditt användarnamn
Ladda upp din logotyp
Standardinställningssektionen