Array

The Rehab Lab stelt je in staat om je eigen programma's te maken, bewerken en verwijderen. Om een programma dat je hebt gemaakt te verwijderen, log in op The Rehab Lab en volg deze eenvoudige stappen:

1. Open het PROGRAMMAZOEKVENSTER

Klik, zodra je bent ingelogd op je profiel, op het tabblad PROGRAMMA'S bovenaan het scherm (rechts van de tabbladen OEFENINGEN en INFOBLADEN). Dit opent het PROGRAMMAZOEKVENSTER.

Het zoekscherm voor informatiefiches van The Rehab Lab

2. Selecteer de database MIJN AANGEPASTE PROGRAMMA'S om te doorzoeken

De eerste regel van de zoekopties die je ziet, zijn de SELECTEER DATABASE selectievakjes. De database THE REHAB LAB is standaard geselecteerd (merk op dat het selectievakje een groen vinkje bevat). Dit betekent dat je zoekresultaten alleen die programma's weergeven die in de programma's database van The Rehab Lab staan en voldoen aan je zoekcriteria.

Om alleen je eigen aangepaste programma's database te doorzoeken (en de programma's van The Rehab Lab uit te sluiten), deselecteer je de database THE REHAB LAB (wanneer deze wordt gedeselecteerd, verdwijnt het groene vinkje uit het selectievakje) en selecteer je de database MIJN AANGEPASTE PROGRAMMA'S.

Selecteer een database om te doorzoeken

3. Zoek het programma dat je wilt verwijderen

Klik op de ZOEKEN knop (rechts van het titel tekstveld) om al je aangepaste programma's weer te geven in de zoekresultatentabel. Scroll door je zoekresultaten om het programma te vinden dat je wilt verwijderen.

zoekresultaten van aangepaste programma's

opmerking: Als je wilt, kun je een/meerdere woord(en) invoeren in het titel tekstveld om je zoekopdracht te verfijnen. Klik hier om meer te leren over het zoeken naar programma's.

4. Verwijder het programma

De meest rechtse kolom van de zoekresultatentabel is de ACTIES kolom, die 4 knoppen bevat. Klik op de rode VERWIJDER knop (het 'x' pictogram).

De Actie knop

Dit opent een bevestigingsvenster dat je waarschuwt dat het verwijderen van je aangepaste programma permanent is en niet ongedaan kan worden gemaakt. Klik op de JA knop onderaan dit venster.

Bevestig programma verwijdering

Je aangepaste programma is nu permanent verwijderd uit je aangepaste programma's database.

Om meer te leren over het zoeken, bewerken en uploaden van aangepaste programma's, klik je op de juiste link hieronder:

Zoeken naar programma's
Een aangepast programma maken
Een aangepast programma bewerken