Uw Standaard Koppen Wijzigen

Hoe Uw Standaard Koppen Te Wijzigen

The Rehab Lab stelt u in staat om een standaard titel, eerste subtitel en tweede subtitel op te slaan, zodat wanneer u een revalidatieprogramma gaat maken, uw standaard koppen vooraf zijn geladen in de bijbehorende tekstvelden op de vensters PROGRAMMA MAKEN en UW PROGRAMMA E-MAILEN.

Om uw standaard koppen in te stellen, gaat u naar de STANDAARDEN sectie van uw profiel door op de PROFIEL knop te klikken. Dit zal de profielsectie weergeven die al uw gebruikersgegevens bevat.

Het The Rehab Lab profielscherm

Bovenaan deze sectie bevinden zich drie tabbladen: PROFIEL, LOGO en STANDAARDEN. Klik op het tabblad STANDAARDEN. Dit zal de STANDAARDEN sectie weergeven.

Het The Rehab Lab standaardinstellingenscherm

Gelegen rechtsboven in de STANDAARDEN sectie vindt u uw Standaard Koppen. Net als de Standaard Lay-Out Stijlen, is de Standaard Koppen een functie die is ontworpen om u tijd te besparen bij het maken van uw revalidatiehandouts.

uw standaard koppen

Deze vullen automatisch de titel, subtitel 1 en subtitel 2 tekstvelden in wanneer u de vensters PROGRAMMA MAKEN en UW PROGRAMMA E-MAILEN opent.

uw standaard koppen

Uw Standaard Koppen zijn handig als u vaak dezelfde titel of subtitel gebruikt op al uw revalidatiehandouts. U kunt het nuttig vinden om een standaard titel of subtitel op te slaan met informatie zoals:

• Uw klinieknaam en contacttelefoonnummer
  • Uw klinieknaam en adres
  • Uw persoonlijke contactgegevens
  • Uw naam en de datum waarop het programma is gemaakt

U kunt ook de Huidige Datum aan uw koppen toevoegen. Onderaan het Standaard Koppen gebied bevinden zich de Voeg Huidige Datum Toe selectievakjes. Selecteer Subtitel 1 of Subtitel 2 om de huidige datum toe te voegen aan het einde van uw standaard subtitels. Deze datum zal het formaat aannemen van uw standaard datumformaat (zie hierboven).

voeg de huidige datum toe

Zodra u tevreden bent met de standaard koppen die u hebt ingevoerd, zorg er dan voor dat u uw wijzigingen opslaat door op de blauwe WIJZIGINGEN OPSLAAN knop in de rechterbovenhoek van de STANDAARDEN sectie te klikken.

sla uw wijzigingen op

Om te lezen over Standaard Titels en de andere standaardinstellingen die u in uw profiel kunt opslaan, klikt u op de onderstaande link:

Standaard koppen
Profielinstellingen