Visa dina prenumerationsuppgifter

Hur du ser dina prenumerationsuppgifter

Du kan visa dina prenumerationsuppgifter från PROFIL-sektionen i The Rehab Lab. Denna sektion visar datumet du först prenumererade på The Rehab Lab, längden på din prenumeration (3 månader, 6 månader eller 1 år), datumet då din prenumeration löper ut, antalet användare som är tilldelade din profil och en förnyelseknapp som gör att du kan förnya din prenumeration.

För att se dina prenumerationsuppgifter, följ dessa enkla steg:

1. Logga in på The Rehab Lab

Gå till The Rehab Lab inloggningsskärm och ange ditt användarnamn och lösenord. Efter att ha klickat på 'LOGGA IN PÅ THE REHAB LAB'-knappen öppnas The Rehab Lab:s huvudsida (skärmen ÖVNINGS SÖK).

2. Öppna profildelen

Från huvudnavigeringsknapparna, belägna på vänster sida av skärmen, klicka på PROFIL-knappen, detta kommer att visa profildelen.

profilen skärm

Den högra kolumnen i PROFIL-sektionen visar dina prenumerationsuppgifter.

dina prenumerationsuppgifter

Denna information är:

• Prenumerationsdatum: Detta visar datumet din prenumeration på The Rehab Lab började
  • Prenumerationslängd: Detta visar din nuvarande prenumerationsperiod (Kvartalsvis: 3 månader, Halvårsvis: 6 månader eller Årsvis: 12 månader)
  • Utgångsdatum för prenumerationen: Detta visar datumet då din prenumeration förväntas löpa ut
  • Antal användare: Detta visar hur många användare som samtidigt kan få tillgång till din profil. Du kan ändra detta antal när du förnyar din prenumeration
  • Prenumerationsförnyelselänk: När du bestämmer dig för att förnya din prenumeration på The Rehab Lab klickar du bara på den orangea FÖRNYA DIN PRENUMERATION NU-knappen så öppnas The Rehab Labs prenumerationsförnyelsesida. Denna sida laddar automatiskt din profilinformation, ditt nuvarande valda användarantal (som du kan ändra) och längden på din tidigare prenumerationsperiod.

prenumerationsförnyelseknappen

Ladda upp din logotyp
Standardsektionen