Förnya Din Prenumeration

Hur du förnyar din prenumeration på The Rehab Lab

Att förnya din prenumeration på The Rehab Lab är enkelt. När du förnyar din prenumeration har du möjlighet att lägga till eller ta bort användare från din profil och ändra längden på din prenumerationsperiod.

När din prenumeration närmar sig utgångsdatum kommer du att meddelas av ett popup-fönster som visas efter att du har loggat in på din profil. Detta popup-fönster ger dig möjlighet att förnya din prenumeration direkt eller vid ett senare datum som passar dig.

prenumeration utgår varning

Om din prenumeration har gått ut kommer du att se ett något annorlunda popup-fönster som informerar dig om att du måste förnya din prenumeration för att fortsätta använda din profil.

prenumerationsvarning

Du kan förnya din prenumeration när som helst genom att logga in på din profil och följa dessa steg:

1. Öppna profildelen

Från huvudnavigeringsknapparna, belägna på vänster sida av skärmen, klicka på PROFIL-knappen, detta kommer att visa PROFIL-sektionen som innehåller alla dina användardetaljer. I vänstra kolumnen finns dina användaruppgifter.

Den högra kolumnen visar din prenumerationsinformation som inkluderar datumet du prenumererade på The Rehab Lab, längden på din prenumeration, datumet då din prenumeration löper ut och antalet användare som är tilldelade din profil (detta är antalet samtidiga inloggningar ditt konto tillåter).

The Rehab Lab profilsektion

2. Förnya din prenumeration

För att förnya din prenumeration, klicka på den orangea FÖRNYA DIN PRENUMERATION NU-knappen, placerad längst ner i den högra kolumnen.

knappen Förnya Din Prenumeration Nu

Detta öppnar The Rehab Lab:s prenumerationsförnyelsesida med alla dina profildetaljer förifyllda i de relevanta fälten. Den första skärmen visar dina uppgifter (namn, kontakt-e-post och adress) och i den högra kolumnen visas ditt aktuella prenumerationsval (antal användare och längd) samt en uppdelning av ditt förnyelsepris.

The Rehab Lab:s prenumerationsförnyelsessida

Vänligen granska dina uppgifter och uppdatera dem om nödvändigt. När du har granskat och uppdaterat dina uppgifter, klicka på knappen 'Fortsätt' längst ner i fönstret för att visa nästa skärm där du kan granska och ändra dina prenumerationsförnyelsealternativ.

The Rehab Lab:s prenumerationsförnyelsessida

Denna nästa skärm visar ditt aktuella användarantal och den valda prenumerationslängden. Här kan du ändra ditt användarantal från rullgardinsmenyn och justera längden på din prenumerationsperiod (den valda längden är markerad med den fetstilta blå pricken). När du ändrar dessa val kommer ditt per-användarpris och totalpris (visas i högra kolumnen) att uppdateras.

När du är nöjd med dina val, markera kryssrutan för 'Villkor' för att bekräfta att du accepterar The Rehab Lab:s användarvillkor och klicka sedan på den gröna 'Gå vidare till betalning'-knappen längst ner i fönstret.

3. Gå vidare till betalning

När du är nöjd med dina förnyelseval, acceptera villkoren och klicka på Gå vidare till betalning-knappen (när du för muspekaren över denna knapp ändras den från grön till orange). Detta öppnar The Rehab Lab:s säkra betalningssystem. The Rehab Lab accepterar betalningar med Visa, MasterCard och Paypal.

Klicka på knappen Gå vidare till betalning

Om du behöver en alternativ betalningsmetod för din prenumerationsförnyelse, vänligen kontakta The Rehab Lab på följande e-postadress:
subscriptions@therehablab.com

Efter att din betalning har behandlats

När din betalning har behandlats, kommer ditt användarantal, prenumerationslängd och utgångsdatum för prenumerationen att uppdateras i din profil (klicka här för att läsa mer om hur du ser dessa uppgifter).

En notering om din nya prenumerationsperiod:

* Om du förnyar din prenumeration innan din prenumerationsperiod har löpt ut, kommer din nya prenumerationslängd att läggas till i slutet av ditt nuvarande utgångsdatum.

* Om du förnyar din prenumeration efter att din prenumerationsperiod har löpt ut, kommer din nya prenumerationslängd att börja från det att din betalning har behandlats.

notering: Du kommer att få ditt kvitto via e-post strax efter att du förnyat din prenumeration.