Ta bort ett eget program

Hur du tar bort ett eget program

The Rehab Lab tillåter dig att skapa, redigera och ta bort dina egna program. För att ta bort ett program som du har skapat, logga in på The Rehab Lab och följ dessa enkla steg:

Hur du tar bort ett eget program

När du är inloggad på din profil, klicka på fliken PROGRAM högst upp på skärmen (till höger om flikarna ÖVNINGAR och INFOBLAD). Detta visar PROGRAMSÖKSKÄRMEN.

The Rehab Lab-programsökningsskärm

2. Välj databasen MINA EGNA PROGRAM att söka i

Den första raden med sökalternativ du ser är kryssrutorna VÄLJ DATABAS. Databasen THE REHAB LAB är vald som standard (notera att kryssrutan innehåller en grön bock). Detta innebär att dina sökresultat endast visar de program i The Rehab Lab-programdatabasen som matchar dina sökkriterier.

[För att endast söka i din egen programdatabas (och exkludera The Rehab Lab-programmen), avmarkera databasen THE REHAB LAB (när den avmarkeras försvinner den gröna bocken från kryssrutan) och välj databasen MINA EGNA PROGRAM.

Välj en databas att söka i

3. Hitta programmet du vill ta bort

Klicka på den blå knappen SÖK (till höger om textfältet titel) för att visa alla dina egna program i sökresultattabellen. Bläddra igenom dina sökresultat för att hitta det program du vill ta bort.

Sökresultat för egna program

notera: Om du vill kan du skriva ett/flera ord i textfältet för titel för att förfina din sökning. Klicka här för att lära dig mer om att söka program.

4. Ta bort programmet

Den högra kolumnen i sökresultattabellen är ÅTGÄRDER, som innehåller 4 knappar. Klicka på den röda knappen TA BORT (ikonen 'x').

Åtgärdsknappen

Detta öppnar ett bekräftelsefönster som varnar dig för att borttagningen av ditt eget program är permanent och kan inte ångras. Klicka på knappen JA längst ner i fönstret.

Bekräfta borttagning av program

Ditt eget program har nu tagits bort permanent från din egen programdatabas.

För att lära dig mer om att söka, redigera och ladda upp egna program, klicka på lämplig länk nedan:

Söka efter program
Skapa ett eget program
Redigera ett eget program