Ändra din tidszon

Hur du ändrar din tidszon

Din tidszon ställs in vid din första prenumeration på The Rehab Lab. Detta tidszonsval används för att 'datumstämpla' de anpassade objekt du skapar och för att visa aktuellt datum högst upp i dina rehabiliteringsprogram (detta är valfritt).

Du kan ändra din nuvarande tidszon från PROFIL-sektionen i The Rehab Lab. För att göra detta, följ dessa enkla steg:

1. Logga in på The Rehab Lab

Gå till The Rehab Lab inloggningsskärm och ange ditt användarnamn och lösenord. Efter att ha klickat på 'LOGGA IN PÅ THE REHAB LAB'-knappen öppnas The Rehab Lab:s huvudsida (skärmen ÖVNINGS SÖK).

2. Öppna profildelen

Från huvudnavigeringsknapparna, belägna på vänster sida av skärmen, klicka på PROFIL-knappen, detta kommer att visa profildelen.

profilsidan

Nära botten av den vänstra kolumnen finns rullgardinsmenyn för tidszon. För att ändra din nuvarande tidszon, klicka på rullgardinsmenyn, bläddra igenom de möjliga alternativen och välj din tidszon. Klicka nu på den blå SPARA ÄNDRINGAR-knappen längst upp till höger i PROFIL-sektionen.

din valda tidszon

Din tidszon väljs när du först prenumererar på The Rehab Lab. Den valda tidszonen används när du skapar ett rehabiliteringshandout. Du kan lägga till det aktuella datumet på dina handouts med ett knapptryck. För att lära dig mer om detta, klicka här.

Ladda upp din logotyp
Standardsektionen