Je Gebruikersnaam Wijzigen

Hoe je gebruikersnaam te wijzigen

Het wijzigen van je gebruikersnaam is een eenvoudig proces dat je op elk gewenst moment kunt doen door de volgende stappen te volgen:

1. Inloggen op The Rehab Lab

Ga naar The Rehab Lab login scherm en voer je gebruikersnaam en wachtwoord in. Na het klikken op de 'INLOGGEN OP THE REHAB LAB' knop, wordt het hoofdscherm van The Rehab Lab (het OEFENINGEN ZOEK scherm) geopend.

2. Open de profielsectie

Klik op de PROFIEL knop in de hoofdnavigatieknoppen, aan de linkerkant van het scherm, dit zal de profielsectie weergeven.

het Profielformulier

Onder je VOORNAAM en ACHTERNAAM velden staat je GEBRUIKERSNAAM. Om je gebruikersnaam te wijzigen, klik je op de WIJZIGEN knop rechts van je huidige wachtwoord.

je wachtwoord

Dit opent het WIJZIG JE GEBRUIKERSNAAM venster. Voer je nieuwe gebruikersnaam in het Nieuwe Gebruikersnaam tekstveld in (je huidige gebruikersnaam wordt weergegeven). Zodra je deze hebt ingevoerd, klik je op de blauwe WIJZIGINGEN OPSLAAN knop rechtsonder in het venster.

het Gebruikersnaam Wijzigen venster

Je nieuwe gebruikersnaam wordt nu opgeslagen in je profiel. Je moet deze nieuwe gebruikersnaam gebruiken bij je volgende inlogpoging op The Rehab Lab.

opmerking: Gebruikersnamen zijn NIET hoofdlettergevoelig.