Je Inlogwachtwoord Wijzigen

Hoe je inlogwachtwoord te wijzigen

The Rehab Lab raadt aan om regelmatig je inlogwachtwoord te wijzigen. Dit is een eenvoudig proces dat je op elk gewenst moment kunt doen door de volgende stappen te volgen:

1. Inloggen op The Rehab Lab

Ga naar The Rehab Lab login scherm en voer je gebruikersnaam en wachtwoord in. Na het klikken op de 'INLOGGEN OP THE REHAB LAB' knop, wordt het hoofdscherm van The Rehab Lab (het OEFENINGEN ZOEK scherm) geopend.

2. Open de profielsectie

Klik op de PROFIEL knop in de hoofdnavigatieknoppen, aan de linkerkant van het scherm, dit zal de profielsectie weergeven.

het Profielformulier

Onder je VOORNAAM, ACHTERNAAM en GEBRUIKERSNAAM staat je WACHTWOORD, dat is verborgen en weergegeven zal worden als een reeks punten (d.w.z. · · · · · · ). Om het wachtwoord dat je gebruikt om in te loggen op The Rehab Lab te wijzigen, klik je op de WIJZIGEN knop rechts van je verborgen wachtwoord.

je wachtwoord

Dit opent het WIJZIG JE WACHTWOORD venster. Om je wachtwoord te wijzigen, moet je je nieuwe wachtwoord invoeren in het NIEUWE WACHTWOORD tekstveld en hetzelfde wachtwoord opnieuw invoeren in het BEVESTIG WACHTWOORD tekstveld. Nadat je je nieuwe wachtwoord in beide tekstvelden hebt ingevoerd, klik je op de blauwe WIJZIGINGEN OPSLAAN knop rechtsonder in het venster.

het Wijzig Je Wachtwoord venster

Je nieuwe wachtwoord wordt nu opgeslagen in je profiel en zal vereist zijn de volgende keer dat je inlogt op je profiel.

opmerking: Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig, dus houd er rekening mee dat als je een hoofdletter gebruikt in je nieuwe wachtwoord, je deze elke keer moet gebruiken als je inlogt op The Rehab Lab.

Om meer te leren over je verschillende profiel- en standaardinstellingen, klik je op een van de links hieronder:

Je gebruikersnaam wijzigen
Je profielinstellingen
Je logo uploaden
De standaardinstellingen sectie
Gebruik van standaard e-mailinstellingen