Meer Gebruikers Toevoegen Aan Uw Abonnement

Hoe u meer gebruikers aan uw profiel toevoegt.

Wanneer u een abonnement op The Rehab Lab aanschaft, ontvangt u een enkele gebruikersnaam en wachtwoord combinatie die alle medewerkers op uw praktijk/locatie gebruiken om toegang te krijgen tot uw profiel. Tijdens de looptijd van uw abonnement kunt u merken dat u het maximale aantal gelijktijdige logins voor uw profiel bereikt; in dat geval kunnen extra gebruikers geen toegang krijgen tot The Rehab Lab totdat een gebruiker die momenteel is ingelogd, uitlogt uit hun huidige sessie.

U kiest het aantal gebruikers dat gelijktijdig toegang heeft tot uw profiel wanneer u zich aanvankelijk aanmeldt voor The Rehab Lab. The Rehab Lab stelt u in staat om op elk moment tijdens uw abonnementsperiode meer gebruikers aan uw profiel toe te voegen. U kunt ook het aantal gebruikers wijzigen tijdens het verlengingsproces van het abonnement.

Het toevoegen van extra gebruikers aan uw abonnement stelt meer gebruikers in staat om gelijktijdig in te loggen en uw profiel te gebruiken. De prijs voor extra gebruikers wordt aangepast aan de resterende tijd in uw huidige abonnementsperiode. Het toevoegen van extra gebruikers aan uw profiel is snel en eenvoudig. Om meer gebruikers aan uw profiel toe te voegen, log in op The Rehab Lab en volg de eenvoudige stappen die hieronder worden uitgelegd:

1. Open de profielsectie

Klik op de PROFIEL knop in de hoofdnavigatieknoppen aan de linkerkant van het scherm, dit zal de PROFIEL sectie weergeven die al uw gebruikersgegevens bevat. In de linkerkolom staan uw gebruikersgegevens.

De rechterkolom toont uw abonnementsinformatie, waaronder de datum waarop u zich hebt geabonneerd op The Rehab Lab, de duur van uw abonnement, de datum waarop uw abonnement verloopt en het aantal gebruikers dat aan uw profiel is toegewezen (dit is het aantal gelijktijdige logins dat uw profiel toestaat).

De profielsectie van The Rehab Lab

2. Klik op de knop 'Meer Gebruikers Toevoegen'

Nu de PROFIEL sectie is weergegeven, klikt u op de oranje 'Meer Gebruikers Aan Uw Abonnement Toevoegen' knop in de rechterkolom van de pagina. Hierdoor wordt de pagina Extra Gebruikers Toevoegen geopend.

Voeg Meer Gebruiker toe knop

3. Selecteer het aantal extra gebruikers dat u aan uw abonnement wilt toevoegen

Gebruik de schuifregelaar (die standaard is ingesteld op 1 extra gebruiker), sleep de schuifregelaar van links naar rechts om het aantal extra gebruikers te selecteren dat u aan uw abonnement wilt toevoegen.

Selecteer uw gewenste gebruikersaantal

Het aantal extra gebruikers dat u hebt geselecteerd, wordt boven de schuifregelaar weergegeven, samen met de totale prijs voor deze extra gebruikers. De totale prijs wordt berekend door de prijs per gebruiker te vermenigvuldigen met het aantal gebruikers dat u hebt geselecteerd; deze subtotaal wordt vervolgens aangepast aan de resterende tijd in uw huidige abonnementsperiode.

opmerking: Als u op het kleine vraagtekenpictogram rechts van de totale prijs klikt, wordt een pop-upvenster weergegeven met de prijsspecificatie.

4. Voer uw gegevens in het formulier in

Nadat u het aantal extra gebruikers dat u aan uw abonnement wilt toevoegen hebt geselecteerd, voert u uw gegevens in het formulier in (deze gegevens zullen op uw ontvangstbewijs verschijnen).

Vul het korte formulier in

5. Ga door naar betaling

Vink nu het 'Ik ben geen robot' selectievakje aan (om te bevestigen dat u een mens bent) en klik vervolgens op de oranje 'Afrekenen' knop. Hierdoor wordt de beveiligde betalingsfaciliteit van The Rehab Lab geopend. The Rehab Lab accepteert betalingen via Visa, MasterCard en Paypal.

Klik op de Afrekenen knop

Nadat uw betaling is verwerkt, worden de extra gebruikers toegevoegd aan uw abonnement, waardoor extra medewerkers gelijktijdig toegang kunnen krijgen tot uw profiel.

opmerking: Een betalingsbewijs wordt automatisch naar het e-mailadres gestuurd dat u in het formulier hebt ingevoerd (in stap 4).