Uw Abonnement Verlengen

Hoe u uw abonnement op The Rehab Lab verlengt

Het verlengen van uw abonnement op The Rehab Lab is eenvoudig. Wanneer u uw abonnement verlengt, hebt u de mogelijkheid om gebruikers aan uw profiel toe te voegen of te verwijderen en de duur van uw abonnementsperiode te wijzigen.

Wanneer uw abonnement bijna verloopt, ontvangt u een melding via een pop-upvenster dat verschijnt nadat u bent ingelogd op uw profiel. Dit pop-upvenster geeft u de optie om uw abonnement op dat moment of op een later tijdstip dat u uitkomt te verlengen.

abonnement dat afloopt waarschuwing

Als uw abonnement is verlopen, ziet u een iets ander pop-upvenster dat u informeert dat u uw abonnement moet verlengen om uw profiel te kunnen blijven gebruiken.

abonnement vervaldatum waarschuwing

U kunt uw abonnement op elk moment verlengen door in te loggen op uw profiel en de volgende stappen te volgen:

1. Open de profielsectie

Klik op de PROFIEL knop in de hoofdnavigatieknoppen aan de linkerkant van het scherm, dit zal de PROFIEL sectie weergeven die al uw gebruikersgegevens bevat. In de linkerkolom staan uw gebruikersgegevens.

De rechterkolom toont uw abonnementsinformatie, waaronder de datum waarop u zich hebt geabonneerd op The Rehab Lab, de duur van uw abonnement, de datum waarop uw abonnement verloopt en het aantal gebruikers dat aan uw profiel is toegewezen (dit is het aantal gelijktijdige log-ins dat uw account toestaat).

De profielsectie van The Rehab Lab

2. Verleng uw abonnement

Om uw abonnement te verlengen, klikt u op de oranje VERLENG UW ABONNEMENT NU knop, onderaan de rechterkolom.

de Verleng Uw Abonnement Nu knop

Hierdoor wordt de abonnementsverlengingspagina van The Rehab Lab geopend met al uw profielgegevens die zijn vooringevuld in de juiste velden. Het eerste scherm toont uw gegevens (naam, contact e-mail en adres) en in de rechterkolom uw huidige abonnementskeuze (aantal gebruikers en duur) en een overzicht van de prijs van uw abonnementsverlenging.

De abonnementsverlengingspagina van The Rehab Lab

Controleer uw gegevens en werk deze indien nodig bij. Nadat u uw gegevens hebt gecontroleerd en bijgewerkt, klikt u op de 'Doorgaan' knop onderaan het venster om het volgende scherm te openen waar u uw abonnementsverlengingsopties kunt bekijken en wijzigen.

De abonnementsverlengingspagina van The Rehab Lab

Dit volgende scherm toont uw huidige gebruikersaantal en uw geselecteerde abonnementsduur. Hier kunt u uw gebruikersaantal wijzigen via het drop-down menu en de duur van uw abonnementsperiode aanpassen (de geselecteerde duur is gemarkeerd met de vetgedrukte blauwe stip). Wanneer u deze selecties wijzigt, worden uw prijs per gebruiker en totale prijs (weergegeven in de rechterkolom van het venster) bijgewerkt.

Nadat u tevreden bent met uw gebruikersaantal en abonnementsperiode selecties, vinkt u het 'Algemene Voorwaarden' selectievakje aan om te bevestigen dat u akkoord gaat met de voorwaarden van The Rehab Lab en klikt u op de groene 'Ga door naar Betaling' knop onderaan het venster.

4. Ga door naar betaling

Nadat u tevreden bent met uw abonnementsverlengingsselecties, accepteert u de AV's en klikt u op de Ga door naar Betaling knop (wanneer u met uw muis over deze knop beweegt, verandert deze van groen naar oranje). Hierdoor wordt de beveiligde betalingsfaciliteit van The Rehab Lab geopend. The Rehab Lab accepteert betalingen via Visa, MasterCard en Paypal.

Klik op de Ga door naar Betaling knop

Als u een alternatieve betaalmethode voor uw abonnementsverlenging nodig heeft, neem dan contact op met The Rehab Lab via het volgende e-mailadres:
subscriptions@therehablab.com

Nadat uw betaling is verwerkt

Nadat uw betaling is verwerkt, worden uw gebruikersaantal, abonnementsduur en abonnementsvervaldatum bijgewerkt in uw profiel (klik hier om meer te lezen over hoe u deze gegevens kunt bekijken).

Een opmerking over uw nieuwe abonnementsperiode:

* Als u uw abonnement voor het verstrijken van uw abonnementsperiode verlengt, wordt uw nieuwe abonnementsduur toegevoegd aan het einde van uw huidige vervaldatum.

* Als u uw abonnement na het verstrijken van uw abonnementsperiode verlengt, begint uw nieuwe abonnementsduur vanaf het moment dat uw betaling is verwerkt.

opmerking: U ontvangt uw ontvangstbewijs via e-mail kort na het verlengen van uw abonnement.