De Quick-Print-functie

The Rehab Lab heeft een 'Quick-Print'-functie. Hiermee kunt u een PDF-programma of informatiefiche maken door simpelweg op de Quick-Print-knop (het oranje 'printer'-pictogram) te klikken in de zoekresultatentabellen van programma's en informatiefiches (in de kolom ACTIES).

De Rehab Lab actieknoppen

Wanneer u op de Quick-Print-knop klikt, maakt The Rehab Lab uw PDF-handout aan en past uw standaard programmamayout en kopinstellingen toe die in uw profiel zijn opgeslagen. Klik op een van de onderstaande links voor meer informatie over uw standaard layout en kopteksten:

Uw standaard layout stijlen
Uw standaard kopteksten

De Quick-Print-knop is te vinden in de volgende secties:

1. Zoekresultaten tabel van informatiefiches

De zoekresultatentabellen van informatiefiches en aangepaste informatiefiches bevatten elk 3 kolommen: de titel van het informatiefiche, de ondertitel en de kolom ACTIES.

Zoekresultaten van informatiefiches

De kolom ACTIES bevat 4 knoppen, deze zijn (van links naar rechts):

• VERWIJDEREN: door op deze knop (het rode 'x'-pictogram) te klikken, verwijdert u een aangepast informatiefiche (deze knop is alleen 'ingeschakeld' als het informatiefiche een van uw aangepaste informatiefiches is).
  • QUICK-PRINT: door op deze knop (het oranje 'printer'-pictogram) te klikken, maakt u onmiddellijk uw informatiefiche aan als een PDF-document (met behulp van uw standaard layout stijlen en kopteksten).
  • PREVIEW: door op deze knop (het blauwe 'pagina-omslag'-pictogram) te klikken, opent u het PREVIEW INFORMATION SHEET-venster waar u de volledige inhoud van het informatiefiche kunt lezen en een grotere preview van de afbeelding kunt zien.
  • ADD TO PROGRAMME: door op deze knop (het groene '+'-pictogram) te klikken, voegt u het informatiefiche toe aan de PROGRAMME CONTENTS-kolom waar het informatiefiche kan worden bewerkt, enz.

De Rehab Lab actieknoppen

Klik op de oranje QUICK-PRINT-knop om onmiddellijk uw informatiefiche aan te maken als een PDF-document.

2. Zoekresultaten tabel van programma's

De zoekresultatentabellen van programma's en aangepaste programma's bevatten elk 4 kolommen: de programmanaam, de ondertitel, het aantal items in het programma (oefeningen + informatiefiches) en de kolom ACTIES.

Zoekresultaten van programma's

De kolom ACTIES van het programma bevat dezelfde 4 knoppen als de kolom ACTIES van het informatiefiche (hierboven uitgelegd).

Klik op de onderstaande link om meer te lezen over het instellen van uw standaard layout stijlen en kopteksten die op uw programma's verschijnen wanneer u op de QUICK-PRINT-knop klikt:

Uw standaard layout stijlen en kopteksten