Uw Tijdzone Wijzigen

Hoe u uw tijdzone wijzigt

Uw tijdzone wordt ingesteld bij uw eerste abonnement op The Rehab Lab. Deze tijdzonekeuze wordt gebruikt om de aangepaste items die u maakt te dateren en om de huidige datum bovenaan uw revalidatieprogramma's weer te geven (dit is optioneel).

U kunt uw huidige tijdzone wijzigen in de PROFIEL sectie van The Rehab Lab. Volg deze eenvoudige stappen om dit te doen:

1. Inloggen op The Rehab Lab

Ga naar The Rehab Lab login scherm en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Na het klikken op de 'INLOGGEN OP THE REHAB LAB' knop wordt het hoofdscherm van The Rehab Lab geopend (het OEFENINGEN ZOEK scherm).

2. Open de profielsectie

Klik op de PROFIEL knop in de hoofdnavigatieknoppen, aan de linkerkant van het scherm, dit zal de profielsectie weergeven.

het Profielformulier

Onderaan de linker kolom bevindt zich het tijdzone drop-down menu. Om uw huidige tijdzone te wijzigen, klikt u op het drop-down menu, scrolt u door de mogelijke opties en selecteert u uw tijdzone. Klik nu op de blauwe WIJZIGINGEN OPSLAAN knop in de rechterbovenhoek van de PROFIEL sectie.

uw geselecteerde tijdzone

Uw tijdzone wordt geselecteerd wanneer u zich aanvankelijk abonneert op The Rehab Lab. De geselecteerde tijdzone wordt gebruikt wanneer u een revalidatiehandout maakt. U kunt de huidige datum toevoegen aan uw handouts met een druk op de knop. Om hier meer over te leren, klik hier.

Om meer te leren over uw verschillende profiel- en standaardinstellingen, klikt u op een van de links hieronder:

Uw profielinstellingen
Uw logo uploaden
De standaardinstellingen sectie
Gebruik van standaard e-mailinstellingen