Uw Standaard Lay-Out Wijzigen

Hoe Uw Standaard Lay-Out Te Wijzigen

The Rehab Lab stelt u in staat om uw gewenste lay-outvoorkeuren (aantal weergegeven oefeningen per pagina, koppositie, datumformaat en standaard bestandsnaam voor revalidatiebijlagen) op te slaan, zodat wanneer u een revalidatieprogramma gaat maken, uw standaard lay-outinstellingen vooraf zijn geladen in de vensters PROGRAMMA MAKEN en UW PROGRAMMA E-MAILEN.

Om uw eigen lay-outstandaarden in te stellen, gaat u naar de STANDAARDEN sectie van uw profiel door op de PROFIEL knop te klikken. Dit zal de profielsectie weergeven die al uw gebruikersgegevens bevat.

Het The Rehab Lab profielscherm

Bovenaan deze sectie bevinden zich drie tabbladen: PROFIEL, LOGO en STANDAARDEN. Klik op het tabblad STANDAARDEN. Dit zal de STANDAARDEN sectie weergeven.

Het The Rehab Lab standaardinstellingenscherm

Gelegen linksboven in de STANDAARDEN sectie vindt u uw Standaard Lay-Out Stijlen. Uw standaard lay-outopties zijn:

• Standaard Oefeningen Per Pagina: Deze optie stelt u in staat om het standaard aantal oefeningen in te stellen dat wordt weergegeven op uw revalidatieprogramma's wanneer u ze maakt of e-mailt. U kunt kiezen tussen 1, 3, 5 of 8 oefeningen per pagina.
  • Koppositie: Met deze optie kunt u de standaardpositie van uw programmagegevens instellen. U kunt kiezen voor Rechts Uitgelijnd (koppen worden rechts op de pagina geplaatst en het logo links), Links Uitgelijnd (koppen worden links op de pagina geplaatst en het logo rechts) of Gecentreerd (koppen worden gecentreerd op de pagina en het logo ontbreekt).
  • Selecteer Uw Datumformaat: Deze optie stelt u in staat om het formaat in te stellen waarin de datum op uw programma's wordt weergegeven. De datum wordt ingevoerd in uw programmagegevens wanneer u op het groene kalenderpictogram klikt dat zich in de Alternatieve Koppen sectie van de titel-, subtitel 1- en subtitel 2-tekstvelden bevindt. Als voorbeeld worden de datumformaatopties voor 25 december 2015 weergegeven als:
    dd/mm/yyyy: 25/12/2016
    mm/dd/yyyy: 12/25/2016
    yyyy/mm/dd: 2016/12/25
    dd mmm yyyy: 25 DEC 2016
    dd mmmm yyyy: 25 DECEMBER 2016
  • Standaard Handout: Bestandsnaam: Hiermee kunt u de standaard bestandsnaam instellen van uw PDF-revalidatiehandouts die als bijlage bij e-mails worden verzonden wanneer u ze vanuit The Rehab Lab naar uw cliënten stuurt.

uw standaard lay-out stijlen

Zodra u tevreden bent met de wijzigingen die u hebt aangebracht in uw standaard lay-outstijlen, zorg er dan voor dat u uw wijzigingen opslaat door op de blauwe WIJZIGINGEN OPSLAAN knop in de rechterbovenhoek van de STANDAARDEN sectie te klikken.

sla uw wijzigingen op

Om te lezen over Standaard Titels en de andere standaardinstellingen die u in uw profiel kunt opslaan, klikt u op de onderstaande link:

Standaard koppen
Profielinstellingen