Een Aangepaste Informatiesheet Verwijderen

Hoe een aangepaste informatiesheet te verwijderen

The Rehab Lab stelt je in staat om je eigen informatiesheets te maken, bewerken en verwijderen. Om een informatiesheet die je hebt gemaakt te verwijderen, log je in op The Rehab Lab en volg je deze eenvoudige stappen:

1. Log in op The Rehab Lab

Ga naar het inlogscherm van The Rehab Lab en voer je gebruikersnaam en wachtwoord in op het inlogscherm. Zodra je bent ingelogd, laadt The Rehab Lab het oefeningzoekscherm.

Klik nu op het tabblad INFORMATIEBLADEN bovenaan het scherm (tussen de tabbladen OEFENINGEN en PROGRAMMA'S). Dit zal het INFORMATIEBLADEN ZOEK scherm weergeven.

The Rehab Lab informatiesheet zoekscherm

2. Zoek de informatiesheet die je wilt verwijderen

Om je aangepaste informatiesheets weer te geven, deselecteer je eerst het The Rehab Lab selectievakje (door erop te klikken zodat het groene vinkje in het vakje wordt verwijderd) in de SELECTEER DATABASE zoekopties, en selecteer vervolgens het MY CUSTOM INFORMATION SHEETS selectievakje (zodat het groene vinkje in het selectievakje wordt weergegeven).

Selecteer een database om te doorzoeken

Klik nu op de knop ZOEKEN (rechts van het titel tekstveld) om al je aangepaste informatiesheets weer te geven in de zoekresultatentabel. Scroll door je zoekresultaten om de informatiesheet te lokaliseren die je wilt verwijderen.

Je zoekresultaten worden weergegeven in de tabel

Opmerking: Als je wilt, kun je een of meerdere woorden invoeren in het titel tekstveld om je zoekopdracht te verfijnen. Om meer te leren over het zoeken naar informatiesheets, klik hier.

3. Verwijder de informatiesheet

De meest rechter kolom van de zoekresultatentabel is de ACTIES kolom, die 4 knoppen bevat. Klik op de rode knop VERWIJDEREN (het 'x' pictogram). Dit opent een bevestigingsvenster dat je waarschuwt dat het verwijderen van je aangepaste informatiesheet permanent is en niet ongedaan kan worden gemaakt. Klik op de knop VERWIJDEREN onderaan dit venster.

Klik op de knop Verwijderen

Je aangepaste informatiesheet is nu permanent verwijderd uit je aangepaste informatiesheet database.

Klik op de juiste link hieronder voor meer informatie over het zoeken, bewerken en uploaden van aangepaste informatiesheets:

Een aangepaste informatiesheet maken
Een aangepaste informatiesheet bewerken
Een informatiesheet uploaden