Radera ett eget informationsblad

Hur man raderar ett eget informationsblad

The Rehab Lab låter dig skapa, redigera och radera egna informationsblad. För att radera ett informationsblad som du har skapat, logga in på The Rehab Lab och följ dessa enkla steg:

1. Logga in på The Rehab Lab

Gå till The Rehab Lab inloggningsskärm och ange ditt användarnamn och lösenord. När du har loggat in, laddas sökskärmen för övningar på The Rehab Lab.

Nu klickar du på fliken INFOBLAD högst upp på skärmen (mellan flikarna ÖVNINGAR och PROGRAM). Detta visar SÖKSKÄRMEN FÖR INFOBLAD.

The Rehab Lab sökskärm för informationsblad

2. Hitta det informationsblad du vill radera

För att visa dina egna informationsblad, avmarkera först kryssrutan för The Rehab Lab (genom att klicka på den så att den gröna bocken tas bort) i sökalternativen VÄLJ DATABAS, och välj sedan kryssrutan MINA EGNA INFOBLAD (så att den gröna bocken visas i kryssrutan).

Välj en databas att söka i

Klicka nu på knappen SÖK (till höger om textfältet för titel) för att visa alla dina egna informationsblad i sökresultattabellen. Bläddra igenom dina sökresultat för att hitta det informationsblad du vill radera.

Dina sökresultat visas i tabellen

notera: Om du vill kan du ange ett/flera ord i titelfältet för att begränsa din sökning. För att lära dig mer om att söka efter informationsblad, klicka här.

3. Radera informationsbladet

Den högra kolumnen i sökresultattabellen är ÅTGÄRDER-kolumnen, som innehåller fyra knappar. Klicka på den röda knappen RADERA (ikonen 'x'). Detta öppnar ett bekräftelsefönster som varnar dig för att radering av ditt egna informationsblad är permanent och kan inte ångras. Klicka på knappen RADERA längst ned i fönstret.

Klicka på knappen Radera

Ditt egna informationsblad har nu permanent raderats från din databas med egna informationsblad.

För att lära dig mer om att söka, redigera och ladda upp egna informationsblad, klicka på lämplig länk nedan:

Skapa ett eget informationsblad
Redigera ett eget informationsblad
Söka efter informationsblad